FANDOM


Când este Guild Wars 2 va fi lansat?

Când ai de gând să-i elibereze mai multe informaţii?

Când va exista o versiune beta?

Ce platforme Guild Wars 2 va fi disponibil pe?

Va exista o taxă de abonament pentru Guild Wars 2?

Guild Wars 2 va fi un MMO?

Cum este Guild Wars 2 diferit de alte OGM-uri?

Va Guild Wars 2 au non-umane curse playable?

Cum va caracter de lucru progresie? Veţi fi ridicarea nivelului PAC?

Guild Wars 2 va fi solo-capabil?

Pot să joc original mea caracter Guild Wars în Guild Wars 2?

Când vom afla beneficiile specifice pe care Primăria a Monumentelor prevede la Guild Wars 2 caractere?

Care sunt cerinţele de sistem pentru Guild Wars 2?

Se pare ca charr au arme în Guild Wars 2 remorcă. Va fi acolo de arme de foc în Guild Wars 2?

Scene acvatice în clipul video de previzualizare arata foarte cool. Vor jucători să poată explora sub apă?

Când este Guild Wars 2 va fi lansat?

Atunci când este terminat. Guild Wars 2 este cel mai mare proiect de ArenaNet ® s-a angajat vreodată, şi vrem să văasiguraţi că vom lua timp să o fac bine.

Când ai de gând să-i elibereze mai multe informaţii? Noi va lansa mai multe informaţii despre Lore şi rase cursul acestui an. Ne va dezvălui mai multe despre gameplay-ul la începutul anului viitor.

Când va exista o versiune beta? Deşi am public beta-testate iniţial Guild Wars ® în timp ce acesta era încă în dezvoltarea timpurie, cu Guild Wars 2, vom începe beta testing mai aproape de presă al jocului. Guild Wars 2 este un joc foarte mari şi ambiţioase, precum şi jucătorii Guild Wars pe bună dreptate, au aşteptări foarte ridicate. Vrem ca jucătorii să fie absolut blown away de joc prima dată, în care prezintă ea.

Ce platforme Guild Wars 2 va fi disponibil pe? Guild Wars 2 este dezvoltat pentru PC.

Va exista o taxă de abonament pentru Guild Wars 2? Nope. La fel ca şi originalul Guild Wars, nu va fi nici o taxă de înscriere pentru Guild Wars 2. Trebuie doar sa cumpere jocul şi-l joace online, fără a plăti o taxă lunară.

Guild Wars 2 va fi un MMO? Da. Guild Wars 2 oferă o masiv, lumea online persistente.

Cum este Guild Wars 2 diferit de alte OGM-uri? În timp ce Guild Wars 2, adaugă o persistentă-experienţă lume, acesta îşi păstrează caracteristicile unice ale jocul original, inclusiv narative puternic, gameplay-ul extinse instanced, anti-Grind filozofie de design, şi de un sprijin puternic pentru joc competitiv.

Va Guild Wars 2 au non-umane curse playable? Absolut! În plus faţă de om, jucatorii vor putea să creeze, să personalizeze, şi joacă o varietate de non-raselor umane.

• Charr - cuceritori Ascalon lui, charr sunt feroce, warmongering creaturi - dusmanii greu de rezolvat a umanităţii. Acum, ca mai mari pericole ameninta cuceririlor lor, legiunile charr şi maşini de război ale acestora se pregătească pentru luptă. • Norn - brawlers Norn sunt falnic din ţinuturile de nord rece, care pot forma-shift puternic în forme bestial. Alungaţi din patria lor de către o forţă dincolo de luarea în considerare, Norn au regrupat printre ruinele Dwarven a Shiverpeaks. • Asura - Asura, care a condus o dată caverne si tunele Tyria de mai jos, sunt o rasă avansată de dimensiuni mici şi intelectul mare. Acum, că acestea au crescut de mai jos, în scopul de a se pronunţa Asura lumea de suprafaţă cu golems lor puternic şi planurile de ingenios. • Sylvari - Nu prea este cunoscută de sylvari, cu excepţia cazului în care acestea sunt o rasă de plante dotate cu sensibilitate-fiinţe, recent înflorit în lume. Sylvari sunt cei mai tineri de curse, legaţi de un vis comun şi putere minunat. Cum va caracter de lucru progresie? Veţi fi ridicarea nivelului PAC? Guild Wars 2 va avea un fel de avansare caracter extinse corespunzătoare unei RPG persistente-lume. Scopul nostru este de a evita forţarea jucători în pisa pe bază de joc pe care de prea multe ori însoţeşte un capac de la nivel înalt.

De asemenea, pentru a permite jucătorilor libertatea de a juca împreună, chiar dacă prietenii lor sunt la un mult mai mare (sau mai mic), nivel, suntem intenţionează să pună în aplicare un sistem puternic de Sidekick, similar cu cel folosit în City of Heroes ™.

Suntem aplicarea acestei aceeaşi filosofie de a juca competitiv. Aptitudini Jucătorii vor putea să se angajeze în a organizat, PvP echilibrat (similar cu GVG în original Guild Wars), fără ca mai întâi nivelare până caractere, găsirea echipamente, precum şi deblocarea. În timp ce în interiorul zonei organizat PvP, toate caracterele vor fi la acelaşi nivel de putere şi vor avea acces la acelaşi echipament.

Guild Wars 2 va fi solo-capabil? Da. Veţi putea să avanseze personajul tău la nivelul maxim, fără a vreodată care uneşte un grup dacă vă doresc acest lucru. Cele mai multe de conţinut vor fi proiectate într-un solo-un mod prietenos, deşi de multe ori cu mecanisme pentru creşterea în dificultate atunci când sunt implicaţi mai mulţi jucători. Acest lucru va da jucătorilor posibilitatea de a experimenta jocul cu toate acestea ele preferă.

În acelaşi timp, este important pentru o comunitate MMO-urilor să se unească pentru a depăşi provocări. Guild Wars 2 va cuprinde provocări care necesită jucătorii să-şi unească forţele.

Pot să joc original mea caracter Guild Wars în Guild Wars 2? Guild Wars 2 este un joc cu totul nou, cu diferite profesii şi rase, noi tehnologii, precum şi gameplay-ul extins. Nu este posibil de a utiliza în mod direct un personaj original Guild Wars.

Cu toate acestea, originalul dvs. Guild Wars nume de caractere vor fi rezervate pentru utilizarea de către dvs. în Guild Wars 2. Sala de Monumente Guild Wars 2 recunoaşte realizările comemorată de-ul original de caractere Guild Wars şi vă oferă recompense unica de a casetă de prezentare aceste realizări.

Când vom afla beneficiile specifice pe care Primăria a Monumentelor prevede la Guild Wars 2 caractere? Vom dezvălui exact cum Sala de Monumente funcţionează atunci când suntem mai aproape de lansare a jocului.

Care sunt cerinţele de sistem pentru Guild Wars 2? Cerinţele de sistem nu au fost finalizate, dar la fel de cu seria originala Guild Wars, noi ne angajăm să creeze un joc frumos care va juca minunat pe mid-PC-uri de jocuri gamă.

Se pare ca charr au arme în Guild Wars 2 remorcă. Va fi acolo de arme de foc în Guild Wars 2? Deoarece Guild Wars 2 are loc 250 ani în viitor de la Guild Wars, am vrut să introducă noi tehnologii pentru a Tyria. Din tech mistice ale Asura la masini industriale de război din charr, Guild Wars 2 clar are loc într-o eră diferit de cel de jocul original, precum şi arme şi de maşini care să reflecte. Armele de foc va fi cu siguranta o parte a ecuaţiei -, dar cu inflexiuni unic.

Scene acvatice în clipul video de previzualizare arata foarte cool. Vor jucători să poată explora sub apă? Absolut! Vrem să facem de explorare sub apă uşoară şi incitant pentru jucători şi de a elimina limitările tradiţionale (de exemplu, înec), de a călători acvatice găsite în mai multe jocuri. Zonele subacvatice deschide noi posibilităţi interesanta si foarte mult extinde domeniile explorable în Guild Wars 2. Buletin informativ


--Lordishao 3 septembrie 2009 21:56 (UTC) (voi edita traducerea cat de curand pot)

Pagini din categoria „FAQ”

Această categorie conține doar următoarea pagină.